Rólunk

A Szendrei Gépműhelyt, Szendrei Sándor alapította, 1988-ban. Az elmúlt a 28 év lelkiismeretes, szakmai hozzáértésen alapuló munkának köszönhetően, az egyéni vállalkozás stabil ügyfélkörrel rendelkezett. A cég Budapest belvárosában, a Dessewffy utcában kezdte működését, majd a XVI. kerületben egy újabb műhellyel bővült.

2016-ban, Édesapám sajnálatos halála után a műhely ideiglenesen megszűnt, majd szétválva újraindult.

Jómagam 20 évig, alkalmazottként a VI. majd a XVI. kerületi műhely vezetőjeként segítettem a remélhetőleg még sokáig jól csengő Szendrei Gépműhely márkanév elfogadottságát. 2016-ban lettem egyéni vállalkozó, SZGM (Szendrei Gépműhely) néven. Továbbra is a Szendrei Gépműhely több évtizedes szakmai tevékenyégét folytatom, szigorúan veszem a minőséget, sőt szélesíteni fogom a cég szolgáltatásait. Az élet számos egyéb területén tapasztaltam, s gondolom Ön is, mennyire fontos mikor a vevő nem „csak” minőségi munkát kap, természetesen garanciával, hanem emberi azaz humánus, korrekt kiszolgálást is.

Tisztelt Uram, Kedves Hölgyem, számíthat Rám!

A munka folyamata: kapcsolatfelvétel és egyeztetés után, a meghibásodott gépjárművet egy autószerelő műhelybe kell eljuttatni, ahol kiszerelik a motort, illetve a hengerfejet. Onnan magam szállítom el az alkatrészt a gépműhelybe, majd a javítás után vissza az autószerelőhöz. Budapesten a szállítás ingyenes, vidékre megbeszélés szerint. A felújításra szoruló alkatrészt személyesen is leadhatja a 1144 Budapest, Rátót utca 9. szám alatt.

Az autószerelőt Ön természetesen szabadon választhatja meg, de ajánljuk figyelmébe megbízható partner szervizeinket, akiket a Partnereink oldalon talál.

Amit vállalunk:

HENGERFEJEK ÉS AUTÓ-MOTOROK TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSÁT

valamint

  • szerszámkészítést (kivágó, hajlító, precíziós öntő, műanyag szerszám)
  • kész termékek gyártását
  • esztergálást, marást (megbeszélés szerint)

Forduljon hozzám bizalommal munkaidőn túl vagy akár hétvégén is!

Üdvözlettel:
Szendrei Gyula
SZGM üzletvezető
info@szgm.hu
+36 30 976 2696

Szendrei Gyula