Hengerfej szerelése

Fontos! A hengerfejcsavarok biztonságos és oldható kötést garantálnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ugyanazt a hengerfejcsavart újra lehetne alkalmazni ugyanahhoz a kötéshez. A hengerfej felszerelésénél a régi hengerfejcsavarokat mindig automatikusan cserélje újra!

 

Hengerfej

 

Az alkatrész beépítését csak szakműhely végezheti. A beszerelést végző szakembernek ismernie kell a szükséges gyári motorszerelési technológiát. A hengerfej levétele után minden esetben cserélni kell a hengerfejcsavarokat. Ügyelni kell a lehúzási nyomatékra, és a sorrendre. Pontos útmutatót a gyártó a készlethez mellékeli. Kizárólag szakszervizben végeztesse a cserét, mert ők rendelkeznek a megfelelő célszerszámokkal. Beépítés előtt győződjünk meg arról, hogy az általunk vásárolt alkatrész 100%-ban megegyezik az autóból kiszerelt alkatrésszel. Győződjön meg arról, hogy a vásárolt alkatrész minden szempontból megegyezik a kiszerelt hengerfejjel. Feltétlenül tartsa be a hengerfejtömítéshez mellékelt ábra szerinti meghúzási sorrendet és nyomatékokat. Garanciát abban az esetben vállalunk a termékre, ha az szakszervizben lett beépítve és ezt számlával igazolja!

Az Önök által vásárolt hengerfejekre az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer által megkövetelt normák szerint, folyamatos minőség-ellenőrzés mellett készült, ezért helyes beszerelés esetén problémamentesen működik.