Árlista

Mennyibe kerül a hengerfej és a motorfelújítás!?

Ez az első kérdés, ami felmerül, ha meghibásodik a gépjármű motorikus alkatrésze. Pontos összeget képtelenség előre kiajánlani és olyan verzió sincs, hogy „mégis mennyibe kerülhet tól-ig?”

 Legelső lépésként autószerelővel kell egyeztetni, aki megállapítja a hibát, majd kiszereli az autóból a tönkrement alkatrészt. Önnek lehetősége van korábbi szakemberrel javíttatni az autót, de választhat a partner szerviz listánkból is.

Második lépésként a gépműhely megvizsgálja a meghibásodott hengerfejet illetve motorblokkot, majd ezt követi a telefonos egyeztetés. Az ajánlattétel megbeszélése után felújítjuk az alkatrészt és Budapesten díjmentesen kiszállítjuk az autószervizbe.

Motorblokk felújításnál és új hengerfej rendelése esetén természetesen előleg befizetése szükséges.

A motor és hengerfej javítás végösszegéhez hozzá kell számolni az autószerelő költségét és egyéb járulékos alkatrész költséget is, például: tömítések, izzító gyertyák, hengerfej leszorító csavarok, olaj, fagyálló, olaj és levegőszűrő, porlasztó betét bevizsgálás-javítás, olaj szivattyú, vezérlés csere, termosztát, vízpumpa, ék és vezérmű szíj csere, stb.

 

Alfa BMW Audi Citroen VW Volkswagen Seat Ford Opel Mercedes Renault Peugeot Citroen Fiat Iveco Ducato Sprinter Daewoo Daihatsu Isuzu KIA Nissan Mitsubishi Chevrolet Chrysler Dacia Honda Hyunadi Deutz Land Rover Mini MAN Rover Saab Suzuki Saab Toyota Volvo Targonca Kubota hengerfej

 

Árlista feltöltése folyamatban..